A hosszú távú akut gondozó kórházak listája

Promise Kórház

A hosszú távú akut gondozó kórházak gondoskodnak súlyos betegségben szenvedő betegek akut gondozásáról, vagy akik speciális, folyamatos ellátást igényelnek. A The New York Times szerint több mint 400 profitorientált, hosszú távú akut kórházat nyitottak meg az Egyesült Államokban 1985-től 2010-ig. 2010-ben az amerikai szenátusi pénzügyi bizottság megkezdte a létesítmények ellátásának típusát, Amelyek évente mintegy 200 000 beteget kezelnek és évente közel 5 milliárd dollárt vonnak le a Medicare dollárban.

Védett kórház

Az ígéretes kórház San Diegóban, Kaliforniában orvosok, ápolónők és terapeuták csapatát látja el a személyzetnél. Nem minden hosszú távú akut gondozó kórház engedélyezett orvosokat a személyzet, így az ellátás minősége nagyban különbözhetnek a létesítmények között. Az átlagos beteg az Promise-nél 25 nap. Az ígéret Kórház gondoskodik olyan betegekről, akiknek előtte vagy poszt-sebészeti ellátásra van szüksége, bonyolult fertőzésekkel vagy folyamatos sebellátásra van szükségük. Minden páciens orvosként vezetett interdiszciplináris egészségügyi szakembergárda.

Országos Rehabilitációs Kórház

A Kindred Hospital Denverben van, Colorado. A kórház komplex sebellátást, tüdőkezelést, rehabilitációt, fájdalomcsillapítást, dialízist és antibiotikum-terápiát nyújt. A Kindred külön rehabilitációs ellátást nyújt. A Kindred-betegek napi látogatásokat kapnak egy orvostól. A Kindred magában foglalja a beteg családját egy kezelési terv kialakításában, és egy családi oktatási programot folytat, amely tájékoztatja a családot, hogy mit várhat a kezeléstől.

Whittier Kórház

A Nemzeti Rehabilitációs Kórház székhelye Washington, D.C. A kórház számos olyan állapotot kezel, mint a spina bifida, az agyi sérülések, a mozgásszervi problémák és a gerincvelő sérülései. Egy oktatási intézmény, a National Rehabilitation Hospital kapcsolódik a Georgetown School of Medicine-hoz. A kórháznak van egy erős kutatási programja. 2003-ban az Országos Fogyatékosügyi és Rehabilitációs Kutatóintézet 4 millió dollárt ítélt meg a gerincvelő sérüléseinek tanulmányozására.

A Whittier Kórház Westborough-ban, Massachusetts-ben, Boston mellett található. Whittier viszonylag kicsi, mindössze 88 ággyal. A kórház mind fekvőbeteg, mind járóbeteg-ellátást nyújt. Szakterületei neurológiai rendellenességek, agyi sérülések, sebek, égések és protézisek. Whittier orvoscsoportja van a személyzeten, akik a beteg napi gondozását irányítják. A létesítmény hospice gondozást és pszichiátriai szolgáltatásokat is nyújt.