A legnehezebb edzésem: gimnasztikus brandon wynn

BÓNUSZ BURNER

“Nem csak a test felépítése,” mondja Wynn. – A rutinokat is edzed. Szellemileg adóztat. Mire eléred a második rutint, a mozdulatok nagyon különbözőek. ”

Ez a második kör a kompenzációk gyűjteménye, hiszen Wynn azt mondja, hogy legalább egy teste úgy érezni fogja, hogy “kiütötte”. Lehet, hogy a lábai csámcsognak, vagy a vállai pirítósak. Bármi legyen is a kihívás, Wynn-nek repülni kell, és tovább kell haladnia az áramkörön.

A versenysorozaton való átfutást követően a Wynn háromórás vagy négy állomást tartalmazó kétórás intervallum-edzést folytat – általában kötélpásztorok (népszerű választás a tornászok között), bungee sprintek, lábemelők (egy mozgás, ahol egy bárban lóg A falat, és ujjait felemeli a feje fölé, hogy megérintse a falat a háta mögött), és a pommel ló, ahol egymás után 50 kört fog tenni.

Az edzés végére elköltött. De Wynn azt mondja, hogy minden érdemes, amikor egy verseny érkezik, és ő csavarja át a rutinját, és tökéletesen elhagyja a leszállását. Ez egy félelmetes érzés, mondja, amit folyamatosan üldözi.

“Úgy gondolom, hogy emlékezem a győzelem érzésére.” Olyan motiváló, de olyan nehéz leírni, “mondja Wynn. “Ha úgy érzi, ez olyan, mint a megkönnyebbülés és a lelkesedés kombinációja. Csak boldog vagy, hogy a munka kifizetődött.

Bár Wynn szenvedélyesen dolgozik, van egy olyan rutin, amelyet egyszerűen utál: egy fárasztó ötperces lábbeli. Csak öt perc hosszú, de neki, ez valaha is a legrosszabb szakasz. “Minden, amit teszünk”, mondja, “Soha nem állunk meg, öt percig.”

A legnehezebb edzés az utolsó kör: a szán a doboz tetején lévő tányérokat nyomja. A tárgy nehéz és kínos, és négy perces non-stop edzés után mindent Wynnben tart, hogy a szán körül mozogjon. “Úgy gondolom, hogy meg fogom csinálni, bármennyire is rosszul érzem magam” – mondja. – De a legcsekélyebb helyzetben nem várom.

“Ezt követően” – mondja Wynn -, egy ideig nem tudsz mozogni. “