A luden köhögése táplálkozik

Áttekintés

A Luden egy általánosan elengedett köhögéscsökkenés a torokfájásban szenvedőknek. Luden köhögési cseppjeit ismerik, és a Luden’s torokcseppekként értékesítik. A karcsú, karcolásmentes vagy száraz torkú, Luden’s sokféle ízben jön létre: vad cseresznye, mézes citrom, mézes édesgyökér, eredeti mentol és bogyó választék. Luden torokcseppjei ízletesek, ezért pontosan mi van benne?

Tápanyag-információ

A kalóriák szénhidrátból, fehérjékből és zsírokból származnak. A Luden-cseppek kalóriái 3 gramm szénhidrátból származnak cukor formájában, és minden íz tartalmaz körülbelül 12 kalóriát.

Aktív összetevők

A Luden torokcseppeket valójában gyógyászati ​​célokra használják, így minden csepp aktív összetevőket tartalmaz, amelyek segítik a torok tüneteinek elősegítését. Minden íz különbözik a hatóanyagaiban. A Wild Cherry aroma 1,7 mg-ot és a Berry Assortment 2,8 mg pektint alkalmaz, mint egy orális csípőcsontot, ami a nyálkahártyán keresztül képződik, irritálja és irritálja a torkot. A Honey Lemon és a Honey Licorice aromák mindegyike 1,0 mg mentolt használ, míg az eredeti mentolos aroma 4,0 mg mentolt tartalmaz. A mentol olyan szájon át adott érzéstelenítő, amely átmeneti fájdalomcsillapítást biztosít a torok irritációjának vagy fájdalmának köszönhetően.

Inaktív összetevők

A Luden torokcseppjei inaktív összetevőket tartalmaznak az íz, a szín vagy a textúra számára. A torokcukor minden ízének inaktív összetevői vannak. Az aszkorbinsav, vagy a C-vitamin és a citromsav található a vad cseresznye, a mézes citrom és a bogyó választék ízeket. A C-vitamin segíthet az egészséges vagy beteg egyén immunrendszerének fellendítésében. Kukorica-szirup, karamell szín, szójaolaj és mesterséges színezés szintén inaktív összetevők. Minden torokcukor tartalmaz szacharózt, ami a cukor, amely édességet ad a terméknek, és 4 kalóriát tartalmaz grammonként. Mindegyik torokcukor 3 grammot tartalmaz, ami cseppenként 12 kalóriát tartalmaz.