Gyerek karok gyakorlása

Áttekintés

Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia a gyermekek számára erős edzést ajánl, mindaddig, amíg megfelelő képzési technikákat alkalmaznak. A bicepszek, a tricepszek és az alkar gyakorlatok javítják az izmok erejét és mozgási tartományát. A gyakorlatoknak nem kell nehezen hatékonyabbnak lenniük, ezért válasszon fegyverviselést a gyermek edzettségi szintje alapján. A gyermekeket mindig ellenőrizni kell a testmozgás vagy súlyemelés során.

Fekvőtámaszok

Pushups lehet a lábujjakon vagy a térdeken, de a térd alatti szőnyegeket kemény felületeken használják. Push-up célozza a kar- és mellkasi izmokat. Válasszon kézpozíciókat a felhúzások intenzitásának növeléséhez vagy csökkentéséhez. Kezdetben a gyerekeknek 10-15 ismétlést kell tennie. Növelje a készleteket az erő növelésével.

Orvoslabda

A könnyű orvosi golyó különböző karos gyakorlatokhoz használható. Dobja a labdát oda-vissza egy partnernek egy teljes kar edzéshez. Emeljük fel a labdát a fej fölé, nyissuk ki a karokat, és forduljunk oldalról oldalra, vagy dobjuk a labdát a levegőbe, hogy erősítsük a kar- és vállizmokat. Használj egy 1 font vagy 2 kilós orvosi labdát. Kezdjen el egy 10-15 ismétlést testenként.

Ingyenes súlyok

Használjon egy kis kézsúlyt – 1 és 3 fontot -, hogy csinálj biceps fürtöket, oldalsó emeléseket, elülső emeléseket, álló sorokat vagy tricepszkúpokat. Kezdje az egyes gyakorlatok 10-15 ismétlésével. Növelje a halmazok számát vagy súlyát az erő növelésével.

Resistance Band

Az ellenállási sávok különböző színűek, az ellenállás szintje szerint. A megfelelő színt kell használni gyakorlásakor. Az oldalirányban a sáv közepén álló ellenállási sávot emeli fel, és a derékszinten a sáv végeit megragadja. Emelje fel a karokat oldalra, majd lassan engedje le őket. A biceps fürtöknél álljon a sáv közepén, fogja meg a sáv végeit, és könyökölve hajlítsa a kezét a vállak felé. A könyökeket derékig tartsa. Kezdje az egyes gyakorlatok 10-15 ismétlésével. Növelje a készleteket az erő növelésével.