Jogorvoslatok a sarokcsúcsokra

Áttekintés

A sarokgyújtás fájdalmas állapot, amely a lábfej alsó részén található gyomorfekély gyulladása miatt következik be. A gyulladás a csont csontjának kiugrását eredményezi. A sarokcsillapítás miatt a láb és a sarok duzzad és fájdalmas lesz. A fájdalom a legerősebb az első felébredéskor reggel, és csökken a nap előrehaladtával, jegyzi meg a Natural Home Remedies. A betegek különböző módszereket próbálhatnak ki a sarokcsapások kezelésére. A naturopátiás gyógyszerkészítmények az egészségügy holisztikus megközelítésének részét képezik, minimális műtétek és gyógyszerek felhasználásával. A betegek azonban konzultáljanak az orvossal, mielőtt azonban naturopátiás gyógyszerkészítményekkel próbálkoznának otthon.

Pihenjen a sarokba

A sarok pihentetése a sarokgyűrű kezelésének szükséges része. Hosszú séták vagy más tevékenységek, amelyek a sarkot a kemény felületre süllyesztik, segíteni fogják a sarki fájdalmat, hogy eloszlassanak, jegyzi meg az amerikai ortopédiai akadémia.

Almaecet

Az almaecetes ecet csökkentheti a sarok támadásának fájdalmát. Az almás ecet a túlzott kalciumot a sarok támadásának területén húzza ki. Természetes kezelést jelent a sarok támadásához, jegyzi meg a Foot-Care.org. A betegek alkalmazhatják úgy, hogy áztatják az ecetet a pamut golyókkal, és a sarok területére felhúzzák, vagy egy darab papírt vagy törölközőt vágnak ki a láb formájára, és almaecet-ecetbe merítik. A betegeket ezután helyezze a papírt vagy törölközőt a cipőjébe, és mindegyik cipőhöz forgatja, amit öt napig hordanak, jegyzi meg a Natural Home Remedies. A betegeknek meg kell tartaniuk a törölközőt vagy a papírt az almaecetes ecettel nedvesíteni, szükség szerint újra felhasználva az ecetet a nap folyamán. A lábat a sarokgyűrűvel áztathatjuk egy hideg vagy meleg almaecet-kádban, hogy kezeljük a sarokgyűrűt. A betegeknek konzultálniuk kell orvosával, mielőtt otthoni terápiás gyógyszerkészítménnyel járna.

Húzza el a csípőt

Azok a betegek, akik orvosi kezelésben részesülnek a sarokcsúcson, kaphatnak utasításokat azokról a szakaszokról, amelyeket megtehetnek, hogy segítsenek kiküszöbölni a fájdalmat a sarokgyújtásból, jegyzi meg az Amerikai Ortopédiai Sebészeti Akadémia. Az ajánlott szakaszok rendszeres végrehajtása segíti a sarokmaradást.

Jégtorlasz

A betegek csomagolhatják a jégcsomagokat egy edénytakaróba, és elhelyezhetik őket a sarokba. A jég hideg hőmérséklete csökkenti a duzzanatot és fájdalmat a sarok támadásának területén.

A kurkuma a curry sárga színét hozza létre. A gyulladás és a fájdalom természetes kezelése. Az 500 mg kurkumapor első dolog reggel, étkezés előtt, segíthet csökkenteni a gyulladást a sarkantyú, a Natural Home Remedies szerint. A curcumin nevű kurkuma nevű vegyület segíthet csökkenteni a sarok fájdalmát. A betegek is hozzáadhatják a kurkuma porát az élelmiszerekhez, hogy csökkentsék a fájdalmat a sarok támadásából. Kérjük, forduljon orvoshoz, mielőtt naturopátiás gyógyszerkészítőket használna otthon.

Az orvos által ajánlott heel pad betétek a cipőben segítenek a sarokcsúcs fájdalmainak orvoslására, jegyzi meg az Amerikai Ortopédiai Sebészeti Akadémia. A betegeknek fel kell kérniük az orvosukat, hogy mennyi ideig kell viselniük a sarokbetétet a speciális állapotuk kezelésére.

Kurkuma por

Sarokbetét