Köménykő helyettesítő

Áttekintés

A nők négyszer nagyobb valószínűséggel szenvednek lábproblémákkal szemben, mint a férfiak. A magas sarkú cipő a legfontosabb bűnösök ebben a különbségben, az Foot Health Network szerint. A száraz, pikkelyes lábak és a kalluszok gyakori lábfeltételei, amelyek akkor következnek be, amikor az elhalt hámsejtek felépülnek. A habkő a szokásos go-to-kezelés ezeknek a feltételeknek – hacsak nem cukorbeteg. Azonban a többi lábápolási termék a lábát puha és selymes lehet.

Mosogatórongy

Ha a lábak és a sarok enyhe szárazsága miatt szenved, egy mosogatószer az egyetlen hámlasztó, amire szüksége van az otthoni pedikűréhez. Távolítsa el az elhalt hámsejteket, amikor zuhanyozni vagy fürödni, vagy átitatni a lábát egy medencében, majd letakarni. A mosogatószer is kevésbé irritáló, és a bőrére szárad.

Luffa

Ez a higiéniai köteg az elpusztult bőrsejtek elcsípéséhez a Luffa nemzetségből származik. Ez a hengeres gyümölcs szárított, rostos része. Találja el a lábát és a luffa először, majd óvatosan bozjon a lábadon.

Lábfej

A lábkefék különböző stílusokban és formákban érkeznek. Néhány kefe kiterjedt fogantyúval is rendelkezik azok számára, akik korlátozott mobilitással rendelkeznek és nem tudnak elérni a lábukat. Ha lehetséges, válassza a természetes szálakból készült keféket. A bőröndezés általában segít a vérkeringés javításában és a szervezetben lévő toxinok felszabadításában – állítja Mark Hyman, az “Alternatív terápiák az egészségügyben és az orvostudományban” főszerkesztője szerint.

Szerves lábápoló

A szerves lábtörlők olyan összetevőket tartalmaznak, mint a cukor, a dió, a zabpehely, a magvak és a kávé. Pihentető és aromás módszert nyújtanak arra, hogy eltávolítsák az elhalt hámsejteket a lábuk tetejétől és aljától. A szerves talpzsinór hidratáló olajokat és nedvesítőszereket is tartalmaz, mint például a méz és az avokádóolaj, amelyek beakadnak és vonzzák a nedvességet.

A súlyos, holt sejtek felépülésével vagy kalluszokkal járó lábak számára ez a készülék egy üdvözlendő megoldás. Teljesen akkumulátorral működik, így a karjaid és a kezed nem fog fáradni. A penge mentes, és rendelkezik egy biztonsági mechanizmussal, amely megakadályozza, hogy túlságosan hevítsétek. Az Artemis Woman Heel Smoother elnyerte az Amerikai Podiatric Medical Association (Podiatric of Acceptance) elfogadását.

Ez a tojás alakú lábfájl rozsdamentes acél mikrofájlokat tartalmaz, amelyek eltávolítják az elhalt bőrt és a kalluszokat, és lágyak és simák maradnak a lábadon. Ergonomikus kialakítása megkönnyíti a manipulációt. Ugyancsak van egy raktárszekciója, hogy összegyűjtse azokat a halott bőrsejteket, melyeket a lábadról lemásol.

Artemis Woman Heel Smoother

PedEgg