Nevető tehén sajt táplálkozási információ

Áttekintés

A Laughing Cow egy olyan márkája, amely különféle egyedi és finom sajtokat készít. A kabalaikról ismert – egy boldog, mosolygós tehén – nevető tehén egyaránt a felnőttek és a gyerekek kedvence. A Laughing Cow sajtok, mint például a francia hagyma és a fokhagyma és a gyógynövény ízei közül néhány a teljes zsírtartalmú sajt, míg mások, mint például a könnyű, eredeti svájci sajt, csökkentett zsírtartalmú és alacsony kalóriatartalmú változatban kaphatók.

Kalória

A legtöbb Laughing Cow sajt kicsi, kerek, egyéni, méretű, ék alakú adagokban áll. A Laughing Cow cég hivatalos honlapja szerint az eredeti krémes svájcban 50 kalória van ékenként, míg a világos, eredeti svájci ízű ételenként csak 35 kalória van. Mivel a Laughing Cow sajtok meglehetősen alacsonyak a kalóriákban, nagyszerűek a diéták számára, vagy bárki láthatja a kalóriabevitelüket.

Zsír

A Laughing Cow ék az eredeti krémes svájcban 4 g teljes zsírt és 2,5 g telített zsírt tartalmaz a cég honlapján. A svájci íz könnyű változatának egy éksze 2 g teljes zsírt és csak 1 g telített zsírt tartalmaz. Az American Heart Association elmagyarázza, hogy testének szüksége van bizonyos zsírokra az energiához és bizonyos tápanyagok felszívódásához. Míg a telítetlen zsírok, amelyek olyan ételekből származnak, mint az olívaolaj és az avokádó, egészségesek a szívedért, a telített zsírok egészségtelenek a szívedben, és növelhetik a szívbetegség és a stroke kockázatát, állapítja meg az American Heart Association. Az American Heart Association azt javasolja, hogy napi kalóriáinak legfeljebb 7 százaléka származhat a telített zsírból.

Fehérje

A fehérje azért fontos, mert erősíti az izmokat és védi az izomtömeget. A Laughing Cow honlapján a Laughing Cow könnyű, eredeti svájci sajtból készült ék egy 2,5 g fehérjét tartalmaz, míg a rendszeres verzió 2 g fehérjét tartalmaz. A sajt a fehérje nagy forrása, és mivel a Laughing Cow sajt egyedi adagokban van csomagolva, könnyű snack, hogy gyorsabban felszedjen.

Kalcium

A sajt kiváló kalciumforrás, mivel tejből készült. Mind a Laughing Cow eredeti krémes svájci, mind az eredeti krémes svájci sajt könnyű változata mindkettőjüknek a napi ajánlott kalcium értéknek 6 százalékát jelenti ékenként, a Laughing Cow honlapján. A kalcium segít a csonttömeg megerõsítésében és védelmében, az Országos Egészségügyi Intézet Diétás Étrendi Hivatala szerint.