Nincs xplode kockázata

Áttekintés

Nem az Xplode egy nitrogén-oxid izomépítő formula, amely olyan összetevőket tartalmaz, mint a koffein, a kreatin és az l-arginin. Porkészítménnyel jön, és vízzel kell keverni. Az Xplode-t nem használják edzés előtti kiegészítőként. A termék jó hírnevet szerzett abban, hogy segítse az edzőket az izomépítő és energia célok elérésében. Azonban az Xplode-nak nincs sok veszélyes egészségügyi kockázata, mint a magas vérnyomás, az alvászavarok és az emésztési problémák.

Alvási problémák

Az Xplode nem tartalmaz B-vitaminokat és koffeint. Ezeknek a kiegészítőknek a kombinációja növelheti a pulzusszámot és növelheti az energiát. Amikor ez a folyamat bekövetkezik, az emberek alvás közben nehézséget okozhatnak. A koffein energia-zuhanást is okozhat, ami a tested elfáradását okozza. Az A1 Nutrition szerint az “NO kiegészítők, mint például a BSN NO-Xplode és más kreatin-kiegészítők segíthetnek az egészséges NO szint fenntartásában mind a képzés előtt, mind a képzés után, az izom teljességének növelésében és a szellemi éberség fokozásában. B vitamint vagy koffeint, ami növelheti a pulzusszámot, és ennek következtében kemény időben lehet pihenni vagy aludni, akár órákkal az edzés után is. ”

Vérnyomás

Az Xplode nem okozhat veszélytelen vérnyomást. Az Xplode egy nitrogén-monoxid-kiegészítő. A nitrogén-oxid természetesen elősegíti a vérkeringést az egész testben, hogy megnövelje az izom-vér áramlását. A vérkeringés emelkedése növeli a vérnyomást. A magas vérnyomás nagyon súlyos egészségi állapotokhoz vezethet. A szívinfarktus, az agyvérzés és az aneurysma mind magas vérnyomással járhat. A Mayo Klinika szerint “a túl magas nyomás a magas vérnyomás okozta artériás falakra károsíthatja az ereket, valamint a szervezetben lévő szerveket. Minél magasabb a vérnyomása és annál hosszabb ideig nem ellenőrzött, annál nagyobb a kár. ”

Emésztés

Az Xplode nem okoz gyomor- és emésztési problémákat. Az Xplode nem tartalmaz különféle összetevőket, amelyek gyomor diszkomfortot okozhatnak. A koffein, a kreatin és a b vitamin kombinációjával az emésztőrendszer rendkívül keményen dolgozik, hogy felszívja az összes összetevőt.

Csökkentse a teljesítményt a használat után

Ha abbahagyja az Xplode szedését, akkor a szervezet energiát veszít és észre veszi a teljesítmény csökkenését. Testét a koffein, a b-vitaminok és a kreatin használják. Miután ezek az összetevők nem fogynak el, a teste fáradt lesz, mert régóta függ ettől. A Creatine Journal szerint: “A kreatin egy másik negatív mellékhatása, amikor kilép a ciklusból: ha kreatint kapsz négy hónapig, majd abbahagyod a szedést, észre fogod venni az energiaszint és a megjelenés éles csökkenését. Kissé leereszted, amikor elveszíted a felesleges vízsúlyt. ” Mivel az Xplode nem tartalmaz kreatint, a mellékhatások tapasztalható.