Önbecsülési tábor gyerekeknek

Sunshine Kids Club tábor

Ha gyermeke alacsony önbecsüléssel szenved, akkor nehéz lehet tudni, hogy mit tehetsz szülőként a helyzet orvoslása érdekében. Ha az iskolai sportok, a pep beszélgetések és más stratégiák nem működnek, akkor a válaszadás az, ha gyermekét olyan táborba küldi, amely kifejezetten az önbecsülés megteremtésére és építésére irányul. A gyerekek önbecsülési tájai megtanítják a gyerekeknek az új képességeket, a csapatmunka fontosságát, és a gyermek számára változást hoznak a saját tanulásra.

Camp High Rocks

A Sunshine Kids Club Camp, amely Skyesville-ben, a Maryland-ban található, éves rendezvényeket kínál, valamint az iskolai programok előtt és után. A tábor célja, hogy a gyerekeknek biztonságos tanulási és rekreációs környezetet biztosítson, miközben növeli önbecsülésüket játékon és tevékenységeken, például úszáson, sziklamászáson és táncon. A Sunshine Kids Club Camp a gyerekek képességeire összpontosít, azon dolgok helyett, amelyekre nem így van, ami pedig a képesség és a magabiztosság növelését jelenti, miközben még mindig megvalósítható célokat kínál, hogy javítsa a gyermek tapasztalatait.

A tanuló tábor

A tábor csak a fiúknak szól, a Camp High Rocks olyan szabadtéri tevékenységeket kínál, amelyek a fia ellen folytatják a versenytevékenység akadályozását. Egy kevésbé versenyképes környezetben a fiú önbecsülést és új barátokat hoz magával, akik elkötelezettek a sikere iránt. A Camp High Rocks egy 1000 hektáros létesítményben található Észak-Karolinában, így rengeteg hely van a játékhoz, a tanuláshoz és a bizalom megszerzéséhez új tapasztalatokkal, a tábor küldetésével. A Camp High Rocks különféle foglalkozásokat és tábori hosszúságokat kínál, így kiválaszthatja a legjobbat a fia számára.

Camp Xtreme

A figyelemhiányos rendellenességek és figyelemhiányos hiperaktivitási zavarok gyermekeinek önbecsülésének és bizalmának javítására tervezték, A tanulási tábort az ADHD és diszlexia által szenvedő gyermek anyja indította el. A tanácsadók tudják, hogyan kell kölcsönhatásba lépni a fogyatékos tanulókkal, és a gyerekek megtudják, hogy vannak olyanok is, mint azok. Míg a Colorado-i Vail-völgyben lévő, érintetlen indokok miatt a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek megszerzik azt a bizalmat, amelyet az otthon megtapasztalt szociális élményekből fedeztek fel. A fogyatékosságra való képességre összpontosító program önbecsülést és szociális készségeket teremt.

A testi fogyatékkal élő gyermekek felé irányítva, a Camp Xtreme izgalmas tevékenységeket tervez, függetlenül attól, hogy mekkora a képesség. Ahelyett, hogy lehetővé tenné a fogyatékkal élő gyerek számára, hogy lemondjon a részvételről, a Camp Xtreme izgalmas tevékenységeket választ, beleértve a fehérvízi evezést, a szivárványos búvárkodást, a kosárlabdát és számos más élményt a gyerekeknek, akiknek esetleg más körülmények között nem volt lehetősége. A Houstonban található Camp Xtreme arra ösztönzi a kerekes székekkel és más fizikai fogyatékkal élőket, hogy új dolgokat kipróbáljanak és új készségeket tanuljanak az önbecsülés és a bizalom növelése érdekében a nyár folyamán.