Összetevők az mcdonald joghurt parfaitban

Áttekintés

A McDonald’s menü egyik lehetősége a Fruit ‘n Yogurt Parfait. A 7 oz. Kezelés 160 kalóriát és 2 g zsírt tartalmaz. A zsír és a kalória mellett a parfait naponta ajánlott a C-vitamin és az A-vitamin ajánlott napi értékének 15 százalékát, valamint a vas 4 százalékát. A parfait egészségesebb lehetőséget kínál egy édes snack vagy desszert számára.

Joghurt

A McDonald’s Fruit ‘n Jogurt Parfait fő összetevője joghurt. A vanília ízesített joghurt a McDonald’s táplálkozási adatai szerint olyan összetevőket tartalmaz, mint a csökkent zsírtartalmú tej, a cukor, a fruktóz és a módosított élelmiszer keményítő. A joghurt további összetevői közé tartozik az ízesítő, mesterséges színezés, kosher zselatin, tejsavóprotein koncentrátum, kukoricakeményítő és kálium-szorbát, ami segít a frissesség fenntartásában. A joghurt tejet tartalmaz.

Eper és áfonya

A McDonald’s Fruit ‘n Jogurt Parfait gyümölcsei közé tartozik az eper és az áfonya. Az étterem rétegezi a gyümölcsöt a két joghurt rész között, hogy létrehozza a parfaitot. A parfait szamóca konjac lisztet tartalmaz sűrítő és stabilizáló hatásként. A Konjac liszt a konjac növényből származik, és nem tartalmaz kalóriát, cukrot vagy keményítőt.

granola

Egy kis csomag granola jön a parfait. A parfait tetején levő alacsony zsírtartalmú granulátumra felszórjuk a gyümölcsös kezelést. A granulakeverék barna cukorral és ropogós rizssel együtt hengerelt zabat tartalmaz. További aromaanyagok közé tartoznak a fahéj, a méz, az alma pürék koncentrátum, a só, a napraforgóolaj, a szárított magas malátacukorszirup, a tört narancs és a természetes íz. A keverékben szódabikarbóna, alumínium-foszfát és szójalecitin található.