Szabadtéri szórakozás és játékok grill party számára

Áttekintés

Adja a vendégeknek a barbecue partin, hogy nevetségessé váljanak, emlékeket készítsenek, és a finom grillételből kalóriát készítsenek olyan szórakoztató szabadtéri játékokkal, amelyek elősegítik a testmozgást. Rendezzen grillező és nyugati témájú tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik barátaink és családtagjaik számára, hogy teszteljék készségeiket, miközben egészséges testmozgást kapnak.

Lóversenypálya

Vegyünk egy tippet a Kaboose weboldalról, és hagyjuk, hogy a vendégek versenyezzenek a leggyorsabb időben a hátsó udvar akadályán. Folytassa a nyugati grillsütő témát, és állítsa be a pályát, amely akadályokat jelent a széna vagy kígyó töltött állatok bálázataival. Szükséges minden játékosnak, hogy lovagoljon egy seprű ló körül a tárgyak és vissza a célvonalon, hogy befejezze a versenyt.

Szomszédsági Scavenger Hunt

Ha egy szomszédos grillpartit rendezel meg, szervezzen egy vadászvadászatot, amely megköveteli, hogy a vendégek otthonról házra keressenek tárgyakat. Az Illinois Extension Egyetem internetes oldala azt javasolja, hogy dolgozzon ki egy témát a gyilkos vadászatra, és összeállítsa a csapatok által összegyűjtött elemek listáját. Állítson be például egy “laza” és “piros” postafiókot. A csapatoknak piros postafiókkal kell találniuk a házat, és be kell ülniük a villák egyikébe. Adjon meg egy másik nyomot, és olvassa el a “kék minivan” -et. A csapatoknak meg kell találniuk a furgont és gyűjteniük kell egy kanállal egy kosárból. Folytassa a játékot, amíg egy csapat nem tér vissza minden olyan tárgyhoz, amely szükséges a grillezéshez, mint például egy kés, villa, kanál, szalvéta és csésze. Adjon díjakat a győztes csapatnak, például ajándék kártyát egy grillezési étterembe.

Bab darts

Kapcsolja ki a fel nem használt aszalt babot a roston sült bab receptből a “pázsit darts” -ba, amelyet a vendégek használhatnak, hogy teszteljék dobási készségüket egy grill party játékban. Hozzon létre egy dartot úgy, hogy egy marék babot vörös vagy kék szalag középpontjába helyezi, összegyűjti a ruhadarabot, és egy zsineggel lezárja. A Disney Family Fun azt javasolja, hogy célokat, például kötélpályákat vagy kis karikákat helyezzenek el a földön. Minden célhoz hozzárendeljen pontértéket méretének vagy távolságának megfelelően. Adjon minden egyes játékosnak 10 dobást, és díjat nyerjen a vendégnek a legmagasabb pontszámmal.

Bandanna Tag

A “FamilyCorner.com” -on bemutatott & ldquo; clothespin tag & rdquo; játék nyugati témájú változatának megszervezése. Ossza meg a vendégeket négy csoportba, az életkor vagy méret alapján. Adjunk minden játékosnak négy szalagot egyetlen színben, például piros, kék, sárga vagy zöld színben. Mondja meg a vendégeknek, hogy helyezze a bandannákat, hogy lógassanak ki egy nadrágzsebből vagy egy derékövből. Amikor a játék elkezdődik, a játékosoknak meg kell ragadnia más játékosok bandanáit, miközben megvédik a saját & mdash-ját, ha mind a négy játékost elhagyják, akkor el kell hagynia a játékot. A győztes lesz az utolsó játékos, aki legalább egy eredeti zászlója mellett áll.