Természetes és gyógynövényes gyógyszerek a menstruációs görcsökre és a puffadásra

Áttekintés

A menstruációs görcsök normálisak és általában jóindulatúak, de ez nem jelenti azt, hogy valami mulatságos elviselni. Ahelyett, hogy egész nap fájdalomcsillapítót kóstolna, természetes gyógynövényt kipróbálhat a fájdalom és kellemetlen érzés kezelésére. Számos gyógynövényes kezelés segíthet a puffadásnak, a vízvisszatartásnak és a gáznak, amely az Ön korszakát kísérheti.

Citrombalzsam

A citromfűtea tea jó hatással van mind a menstruációs görcsök fájdalmára, mind a vérzésre és az emésztési zavarokra, amelyek néha kíséri. Használjon 1 uncia friss levél vagy 1 teáskanál szárított levél egy csésze vizet, és igyon két vagy három alkalommal naponta.

Gyömbér

A gyömbér tea segít mind a puffadás, mind a görcsök enyhítésében. Használjon két ts. Frissen reszelt gyömbér gyökerét egy pohár vizet, vagy használjon kereskedelmi növényi teát. A gyömbér is felhasználható forró sajtolással közvetlenül az alsó hátra vagy a hasra, hogy növelje a keringést és lazítsa meg az izmokat. Forraljuk 6 uncia friss gyömbér gyökerét 1 liter vízben kb. 15 percig, majd áztassa a mosószert vagy a kis törölközőt az infúzióban. Ha elegendően hideg van a kezeléshez, óvatosan törölje le és helyezze közvetlenül a bőrre.

Raspberry Leaf

A málna levél tea általános női reproduktív tónus. Használjunk 1 teáskanál szárított levest egy pohár vizet az infúzió érdekében, a kereskedelmi gyógynövény márkák széles körben elérhetők.

Bath áztassa

Próbáljon gyógynövényes fürdőt, hogy megnyugtassa a görcsöket. Keverje össze 1 liter gyömbér tea és 1 liter kamilla tea a fürdővízzel és áztassa addig, amíg csak akar. Ebben az esetben valószínűleg hatékonyabb a növényi tea táskák használata a sörök számára.

Az alsó hátmasszázs enyhíti a menstruációs görcsöt ezen a területen. Azt is fontolhatja meg, hogy konzultáljon egy engedélyezett akupunkturistával. A “BJOG: Nemzetközi Szülészeti és Nőgyógyászatban” publikált előzetes adatok azt mutatják, hogy az akupunktúra hatékonyabb lehet, mint a menstruációs görcsök elleni ellenséges fájdalomcsillapítók. Mind a jóga, mind az egyszerű nyújtás enyhíti a görcsöt. Próbálja meg a csípős köröket 15 vagy 20 ismétléssel mind az óramutató járásával megegyező, mind az óramutató járásával ellentétes irányba.

Masszázs, jóga és akupunktúra