Természetes szépség tippek a férfiak számára

Áttekintés

Míg a szépségipar gyakran a nők számára nyújt segítséget, ugyanolyan fontos, hogy a férfiak gondoskodjanak a bőrükről és a fizikai megjelenésükről. A férfiak a legbiztonságosabbak lehetnek az alapvető személyes karbantartásban. Míg a teljes és drága szépségfelvétel elképzelése túlterhelő lehet, vannak alternatívák. A természeti szépség lehetőségei beépíthetők bármelyik napi rutinjába, amely hosszú távú előnyökkel jár.

Borotválkozás

A borotválkozás jól ápolt megjelenést kölcsönöz, miközben lágyítja és hámosítja a bőrt. Lazítsa meg szakállát forró vízzel, majd alkalmazza a hidratálót a borotvakrém alkalmazása előtt. A hidratáló abszorbeálja a bőrt, míg a borotvahabok általában a tetején ülnek. Használja a borotvakrém és a borotválás rövid löketeket, így biztosítva a pengét és a simább borotválkozást. Mossa langyos vízzel, majd öblítse le hideg vízzel, hogy meghúzza a bőrt. Kövesse az utána borotválkozó krémet (nem kölni), hogy leégesse az égést.

Lereped

Hámlódjon le az elhalt bőrsejtek és a beágyazott szennyeződések és olajok eltávolítására, amelyek eltömíthetik a pórusokat. Ez különösen fontos az eltömődésre hajlamos bőr számára, mivel minden olaj felszínre hozza, lehetővé téve a foltok kialakulását megelőző kezelését. Használjon száraz kefét vagy pamutszövetet, hogy legalább hetente egyszer masszírozzon egy arctisztítót a bőrébe. Hámlódjon le nedves bőrre, és szárítsa meg egy törülközővel. Fontos, hogy a hétvégi tevékenységek, például az udvarok, az autójavítás vagy a sportolás után exfoliate-e.

Használjon fényvédőt

A Sunscreen az első védelem a ráncok és a környezeti bőrkárosodás ellen. Mindig olyan fényvédőt kell alkalmazni, amelynek minimális SPF-értéke 15, 30 perccel a napsütés előtt, hogy a bőrbe felszívódjon. Az SPF védelmet nyújtó hidratáló is használható, amely két alapvető bőrápoló lépést ötvözi.

Fülek és Orr Haj

Hosszabb időt szedjen ki egyszer vagy kétszer egy héten a kiálló orr- és fülszőrzet kijavításához. A szakállvágó nagyszerű eszköz a fül külsõ részének hajszálra vágására. A borotvapenge használatával vágások és vérzés léphet fel. Használjon manikűr ollót vagy kereskedelmi hasítókést az orrszőrzet eltávolítására. Az orrszőrzet a test szűrő rendszere, ezért csak akkor távolítsa el ezt a szőrzetet, ha rendkívül csúnya, ne próbálja meg eltávolítani az orrjáratok mélyén lévő hajat.

Tartsa az ujját és a lábujjak körmét, és az ujjak körmét tisztítsák alatta. A hosszú körmök nagyon könnyen piszkosak, ezért egyszerűen karbantartsák őket. A köröm vágása után vágja le a körmöket éles széleken egy körömfájllal. Fájlítsa le a laza bőrét a lábujjain és a sarkán, egy lábbal, hetente egyszer a zuhany alatt.

A hajat rendszeresen mossa le a szennyeződés és az olaj eltávolítására. Mossa meg minden más napot, ha vastag vagy hajszálú hajja van, ami nagyon kevéssé olajos. Használjon sampont a haj típusára, és válasszon egy tisztító sampont hetente egyszer, hogy eltávolítsa a felesleges felhalmozódást a styling termékekből. Állapot minden alkalommal, amikor mossuk a zuhany alatt, és nyomon kövessük egy centiméternyi szabadságot a kondicionálóban a végekre, miután a hajat töröltük. A styling használatakor a lehető legkevesebb hőt szabad használni, hogy a haj egészséges legyen.

Ecset és fogselyem rendszeresen, és fordítson nagy figyelmet az íny. A fogak között elhelyezett élelmiszerek fertőzéseket és sebeket okozhatnak az ínyen, ami vérzéshez és rossz lehelethez vezethet. Ha teát, kávét vagy füstöt iszol, használjon fogkefét fehérítőszerrel, és fogfehérítő csíkokat vagy fogfehérítő kezelést végez a fogorvos irodájában.

Ujj és lábujjak

Haj

fogak